Yoga basics

Basis, actief & ontspannend


Wil je graag met yoga starten? Wil je werken aan je flexibiliteit en kracht? Heb je fysieke klachten en wil je daar wat aan doen? Dan is deze les vast en zeker iets voor jou!

 

Verwacht een mix aan stretches die je lichaam openen en oefeningen die werken aan je kracht. De poses worden telkens stap voor stap uitgelegd, zodat jij weet wat je met je lichaam aan het doen bent én waarom je dat doet. Je neemt een betere houding aan slechte bewegingspatronen leer je doorbreken. Een regelmatige ademhaling en constante beweging vormen de basis van deze les. Kom naar deze les en ontwikkel meer lichaamsbewustzijn, voel je mobieler én vrijer in je lichaam zodat je je beter in je vel gaat voelen. 

 

De YogaBasics is een mix van verschillende yogastijlen: hatha, yin yoga, stretching. De poses zijn toegankelijk en haalbaar voor iedereen. De les bestaat uit een mix van traditionele poses, grondoefeningen, stretching en creatieve oefeningen. 

 

Mijn doel als yogadocente is om je door middel van inspanning en aandacht naar je lichaam ontspanning te doen vinden. Zodat je flink werkt en toch ontspannen naar huis kan. Klinkt geweldig, toch? 

 

Ook jongere mensen die graag kennismaken met yoga zijn welkom in deze les. 

 

Kom je graag eens proberen? De eerste les is altijd gratis. 

Schrijf je meteen in

 


"Begin dit jaar ben ik gestart met yoga, ik had geen enkele ervaring en doorheen de lessen heb ik gemerkt dat yoga voor mij een moment is van rust, ontspanning en soms ook wel eens inspanning. Tijdens de les kan ik even ontsnappen aan de rush van het dagelijks leven. Britt zorgt ervoor dat elke les anders is en geeft ook verschillende mogelijkheden om een pose uit te voeren, in functie van je eigen capaciteiten. Er is veel afwisseling in de poses en sommige zijn net iets intensiever dan andere maar dat maakt eht uitdagend en zorgt ervoor dat je je lichaam elke les beter leert kennen. Ik kijk telkens uit naar de volgende les!" Megan - 26 jaar - yogabasics

 

"Zonder twijfel genoten van de ofeningen. Ook van de aangename sfeer en de no-nonsense opdrachten. Het uur vliegt telkens weer verrassend vlug voorbij. Dus: we doen voort" Karel - 70 jaar - yogabasics