Yoga Flow

Actief & creatief


Werk je graag aan je flexibiliteit, kracht én lichaamsbewustzijn? Dan is deze yogastijl zeker eentje voor jou. Beginners meer dan welkom! 

 

Een les waarin het uitvoeren van dynamische bewegingen op een regelmatige ademhaling de basis vormt. Na een opwarming komen in het eerste deel van de les de poses gedetailleerd aan bod en worden er variaties aangereikt, zodat iedereen correct in de houding staat. Het tempo in de les ligt niet te hoog, zodat je telkens de tijd hebt om correct in een houding te gaan staan en het effect van de houding te voelen. Beweeg bewust en laat je leiden door je ademhaling. Je werkt aan je conditie, lichaamsbewustzijn, concentratievermogen, kracht en lenigheid. Verwacht een speelse, vloeiende les, met telkens een andere insteek. 

 

Bij de Yoga Flow les houden we niet vast aan traditionele poses en structuur. Het is een les die er elke keer anders uitziet en waarin we de traditionele poses combineren met nieuwe, creatieve houdingen. 

 

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in deze les. Yoga-ervaring is zeker niet vereist. 

 

Kom je graag eens proberen? Schrijf je dan in, de eerste les is altijd gratis!

Schrijf je meteen in 


"De lessen zijn voor mij gewoon pure ontspanning. Nooit gedacht dat ik zo zou genieten van 'wat pijn lijden' tijdens de stretches. Achteraf geeft het me altijd een zalig gevoel. Opmerkelijk: ondanks de intensiteit nog nooit spierpijn gehad de dag nadien, wat bij andere sporten wel eens anders is. Dankzij yoga kan ik alle stress van me afzetten. Ik voel me er gewoon ook fitter door." Nele - 38 jaar - yogaflow

 

"Elke week kijk ik uit naar de yogales bij Britt. Telkens opnieuw leer je met nieuwe ogen naar jezelf kijken en voelen wat je lichaam je vertelt. Kortom ik ben erg dankbaar dat ik Britt en haar lessen heb leren kennen. Ik ben een blijvertje en kan het iedereen aanraden. En niet vergeten: 'Yoga is not about self improvement, it's about self acceptance'. " Elke - 30 jaar - yogaflow