Verbinding

Bij Studio  Flex krijg je de ruimte om verbinding te maken met jezelf en met anderen. Je maakt verbinding tussen lichaam en geest, tussen je ademhaling en je bewegingen, tussen jezelf en de mensen rondom je. Doorheen de lessen zal je uitdagingen en grenzen tegenkomen, waardoor je je lichaam en geest beter leert kennen. 


Ontplooiing

Je krijgt bij ons de kans om je eigen doelen na te streven, afgestemd op je verwachtingen. Of je nu naar de les komt om er even tussenuit te zijn, om je lichaam beter te leren kennen, om tot rust te komen, om blessures te voorkomen, om aan je kracht en mobiliteit te werken of gewoon voor de fun?… Iedereen is welkom. 


Voelen

Dag in dag uit verwachten we zoveel van ons lichaam en ons stel hersenen. Het is fascinerend hoe geniaal ons lichaam in elkaar zit en hoe elk spiertje ons helpt onze dagelijkse taken te vervullen. Waarom zouden we dan geen tijd nemen om ons lichaam en onze geest te verzorgen? Om dankbaar te zijn wat we wel kunnen in plaats van wat we niet kunnen. Om te voelen hoe we ons voelen. Voelen wat we nodig hebben. Je poetst toch ook elke dag je tanden, niet?  Waarom dan niet wat meer zorg dragen voor ons lichaam?