"Ben op mijn 65ste begonnen met yoga en ik was niet bepaald lenig. Ik heb het toch gedaan en meer: ik doe nu geregeld oefeningen thuis omdat het mij zo goed doet. Volgend jaar ben ik er weer!"

Myriam - 65 jaar - yogabasics


Yoga beoefenen in een open sfeer waar er ruimte is voor persoonlijke benadering, vrijheid en spontaniteit.

 

Bij Studio Flex nemen we bewust de keuze om te werken in kleine groepjes. Ik stel me als lesgever flexibel op, zodat iedereen persoonlijke aanpassingen en variaties krijgt aangereikt waar nodig. Daarnaast verwacht ik ook een zekere flexibiliteit van de deelnemers, dat je je openstelt voor de les en eens nieuwe dingen uitprobeert. Zonder vooroordelen. Het gaat dus helemaal niet om hoe flexibel je bent, wel willen we je bij Flex op weg zetten om meer flexibel in het leven te staan. 

 

We hopen dat je in onze lessen geïnspireerd wordt om zelf op je eigen manier met yoga aan de slag te gaan. Daarnaast werken we vanuit de overtuiging dat we heel wat dingen kunnen leren van jou. Wees dus vooral jezelf én baas over je eigen lichaam. 

 


Iedereen kan aan yoga doen en iedereen is van harte welkom bij Studio Flex.

 

Yoga op maat van elk lichaam, op maat van jouw capaciteiten en grenzen. Yogadocente Britt begeleidt je met plezier doorheen de houdingen en het is aan jou om daar zelf mee aan de slag te gaan. Bewandel je eigen pad, op jouw niveau en tempo, met jouw verwachtingen en doelstellingen. Het gaat er niet om hoe een pose eruitziet, wel hoe een pose aanvoelt.