lessenrooster


Dinsdag

19.00 – 20.00

Yoga Basics - niveau 1  

Heilig Hart School - Wenduine

 

20.15 – 21.15

Yoga Basics- niveau 1

Heilig Hart School - Wenduine

 

 Inschrijven doe je hier

 

 


Donderdag

19.00 – 20.00

Yoga flow  - niveau 2  -Les is iets dynamischer maar beginners zijn meer dan welkom.

Heilig Hart School - Wenduine

 

20.15 – 21.15

Yin yang yoga - alle niveaus

Heilig Hart School - Wenduine

 

Inschrijven doe je hier

 

 

 


yogabasics


BASIS, ACTIEF & ONTSPANNEND

 

Wil je graag met yoga starten? Wil je werken aan je flexibiliteit en kracht? Heb je fysieke klachten en wil je daar wat aan doen? Dan is deze les vast iets voor jou. 

 

Verwacht een mix aan stretches die je lichaam openen en oefeningen die werken aan je kracht. De poses worden telkens stap voor stap uitgelegd, zodat jij weet wat je met je lichaam aan het doen bent én waarom je dat doet. Je neemt een betere houding aan slechte bewegingspatronen leer je doorbreken. Een regelmatige ademhaling en constante beweging vormen de basis van deze les. Kom naar deze les en ontwikkel meer lichaamsbewustzijn, voel je mobieler én vrijer in je lichaam zodat je je beter in je vel gaat voelen. 

 

De YogaBasics is een mix van verschillende yogastijlen: hatha, yin yoga, stretching. De poses zijn toegankelijk en haalbaar voor iedereen. 

 

Mijn doel als yogadocente is om je door middel van inspanning en aandacht naar je lichaam ontspanning te doen vinden. Zodat je flink werkt en toch ontspannen naar huis kan. Klinkt geweldig, toch? 

 

Ook jongere mensen die graag kennismaken met yoga zijn welkom in deze les. 

 

Kom je graag eens proberen? De eerste les is altijd gratis. 

Schrijf je meteen in

 

 

 

yogaflow


ACTIEF & CREATIEF

 

Voor wie graag werkt aan flexibiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn en wie graag in beweging is. Beginners meer dan welkom.

 

Een les waarin het uitvoeren van dynamische bewegingen op een regelmatige ademhaling de basis vormt. Vooral staande houdingen komen aan bod, waardoor je steeds werkt aan kracht. Beweeg bewust en laat je leiden door je ademhaling. Je werkt aan je conditie, lichaamsbewustzijn, concentratievermogen, kracht en flexibiliteit. Verwacht een speelse, vloeiende les, met telkens een andere insteek. 

 

Bij de Yoga Flow les houden we niet vast aan traditionele poses en structuur. Het is een les die er elke keer anders uitziet en waarin we de traditionele poses combineren met nieuwe, creatieve houdingen. 

 

Zowel beginners als gevorderden zijn welkom in deze les. Yoga-ervaring is zeker niet vereist. 

 

De eerste les is steeds gratis. 

Schrijf je meteen in 

 

 

yin yang yoga


DYNAMISCH & ONTSPANNEND

 

Een les waarin rustige stretches afgewisseld worden met dynamische, actievere houdingen. Op die manier werk je zowel aan het openen van je lichaam als aan kracht. Perfect om te werken aan balans in je lichaam. Een evenwicht tussen inspanning en ontspanning! 

 

Elke les is anders en alle lichaamsdelen komen aan bod: nek, schouders, heupen, benen, core, ...  Elk lichaamsdeel wordt eerst gestretcht en geopend voordat we het gaan verstevigen. 

 

Elke houding kan door iedereen uitgevoerd worden. Je beweegt op je eigen niveau en houdingen worden aangepast aan jouw lichaam. Je krijgt hier de vrijheid te kiezen hoe en hoe diep je in een houding gaat. De yin & yang les is helemaal op maat van jouw lichaam dus.

Schrijf je meteen in.