18/04 Zoom Sessie - Yogaflow - ADEM


Zin om samen te bewegen? Lekker vanuit je eigen comfort zone van bij jouw thuis. Dan is de online zoom les jouw ideaal beweeg-moment.

 

  • zondag 18 april van 10u tot 10u45 geef ik een sessie via Zoom.
  • 7€ 
  • Een dynamieke flow waarin we werken aan je ademhaling. Zonder adem leven we niet. We doen het. Constant. Automatisch en onbewust. De meest voorkomende klachten die kinesisten vandaag de dag behandelen zijn mede te wijten aan een foutieve ademhaling. Chronische hyperventilatie is een veelvoorkomend probleem vandaag.   
  • Ook tijdens het sporten en bewegen blijft je ademhaling de belangrijkste toegangspoort tot ontspanning en een ontspannen zenuwstelsel. De impact ervan kan echt mega groot zijn. En daarnaast word je er gewoon mega rustig van. 
  • Verwacht een les die we rustig starten en eindigen met ademhalingsoefeningen. Tussendoor combineren we een diepe ademhaling met dynamische bewegingen
  • Kan je er live niet bijzijn? Dan bezorg ik de opname in je mailbox die je achteraf op je eigen moment kan bekijken. 

 

PS: je eigen camera en audio hoeft niet aan te staan tijdens de les. Bij het begin en het einde van de les is er tijd om even te babbelen, moest je daar zin in hebben. 

 

Ik hoop je zondagochtend digitaal te kunnen ontmoeten op de mat. Zodat we samen wat meer pit en beweging in onze dag kunnen steken. 

Huisdieren of familieleden mogen gerust meedoen. Ohja en in je pyama ben je ook meer dan welkom! 

 

Veel liefs,

Een dikke merci uit de grond van mijn hart om als yoga-enthousiasteling mijn passie te ondersteunen, 

 

Britt 

 

schrijf je nu in en ontvang de uitnodigingslink in je mailbox