Yoga bij Studio Flex is...

  ... net dat tikkeltje anders: geen traditionele les maar een combo van houdingen, stretchoefeningen en andere lichaamswerk.

  ... het touw in eigen handen nemen: waar je ruimte krijgt om een houding aan te passen aan je lijf.

 

 Mijn stijl: no-nonsense, uitdagend & tegelijk ontspannend, gevarieerd (want dat is nu eenmaal wat je geniale lichaam nodig heeft).

Mijn vibe: goedlachs, spontaan en een imperfectionist.

Mijn missie: je goed in je vel helpen voelen. Jou doen ervaren hoe leuk én waardevol bewegen kan zijn. 

 

ik ben britt...

... verliefd op de zee, mijn lief en mijn dochter. Gek van pompelmoes, thee en homemade lasagna. Ik loop liefst heel de dag op blote voeten en mijn buikgevoel is mijn favoriete gps. Ik ben een mega dankbare huismus die geniet van alle kleine gelukskes in het leven.  

 

Ik was als kind al snel gebeten door de dansmicrobe. Dansen was mijn uitlaatklep, mijn passie, mijn houvast. Als twintiger botste ik dan ook op een muur na enkele jaren blessureleed. Dansen zat er niet meer in voor mij (al dans ik nu nog regelmatig in mijn keuken). Het menselijk lichaam (en hoe wij in elkaar zitten) heeft me steeds gefascineerd. Niks dat me zoveel voldoening geeft als mensen iets kunnen bijbrengen.

Ik ben dan ook lange tijd een vrolijke dansjuf geweest. En nu een trotse yoga-juf. 

 

Yoga kwam toevallig op mijn pad maar heeft me sinds het eerste moment nooit meer losgelaten. & de reden daarvoor is heel simpel: het voelt gewoon fantastisch goed. Toegegeven, ik sta heus niet elke dag een uur te zweten op mijn mat maar probeer wel elke dag iets te doen: al is het maar vijf minuten op één been staan tijdens het poetsen van mijn tanden.