Hoelang is een beurtenkaart geldig? 

Een 10beurtenkaart is 5 maanden geldig.  Enkel wanneer de lessen doorgaan, dus met andere woorden: een 10beurtenkaart is 20lessen geldig. 

 

Wat zijn de annulatievoorwaarden? 

Annuleren doe je minstens 4uur voor aanvang van de les. Doe je dit niet, dan wordt je beurt aangerekend. 

 

Gaan er lessen door tijdens schoolvakanties- en feestdagen? 

Bij voldoende interesse kunnen lessen doorgaan tijdens schoolvakanties en feestdagen. 

 

Wat heb ik nodig om deel te nemen aan een yogales?

Een lichaam en een gezonde portie goesting om te bewegen. Verder breng je best een flesje water mee, draag je gemakkelijke kledij, breng een (kleine) handdoek mee en neem deel op je blote voeten.  

 

Hoe ziet de groep deelnemers eruit? 

We werken met kleine, vaste groepen. Omdat we geloven dat die vertrouwde omgeving een meerwaarde is en we houden van een persoonlijke aanpak. Omdat we het belangrijk vinden dat mensen zich thuis voelen. Zodat je op je eigen tempo en met persoonlijke ondersteuning aan je lichaam kan werken. Er worden max. 12 mensen toegelaten per les. 

 

Moet ik yoga-ervaring hebben om aan te sluiten bij een les? 

Neen. Absoluut niet. Bijna iedereen die bij ons gestart is, is gestart als absolute yoga-leek. Meer dan welkom dus. We houden van beginners! Echt iedereen kan deelnemen: leeftijd, fysieke conditie, flexibel en minder flexibel,... het maakt echt niet uit. Je mindset is veel belangrijker: het begint bij jezelf. Wil je beter in je vel zitten, mobieler en sterker worden (en nog andere voordelen van yoga ervaren), dan kom je best zo vaak mogelijk naar de les. Alles begint bij jezelf. Ik beloof je dat je dan het verschil zal voelen. 

 

Moet je je op voorhand inschrijven om deel te nemen aan een les? 

Ja. Voor elke eerste en losse les dien je in te schrijven. Door niet in te schrijven riskeer je dat er geen plaats meer is in de les. Omdat we met een max. aantal deelnemers werken  is inschrijven noodzakelijk. Wil je zeker zijn van je plekje? Dan schrijf je meteen in. 

 

Maak je deel uit van de vaste, wekelijkse lessengroep? Dan hoef je niet wekelijks in te schrijven maar annuleer je enkel als je niet kan komen.