top of page

Over Studio Flex

Over Studio Flex
Over Studio Flex

De filosofie van Studio Flex

Hollistische benadering

Het lichaam als één geheel benaderen.

Activeren

Van zachte bewegingen tot dynamische oefeningen.

Op jouw maat

Bewegen op maat van jouw lichaam, tempo en leven.

Hallo,
ik ben Britt

Hallo, ik ben Britt

... verliefd op de zee, mijn lief en mijn dochters. Gek van pompelmoes, thee en homemade lasagna. Ik loop liefst de hele dag op blote voeten en mijn buikgevoel is mijn favoriete gps. Relativeren kan ik als de beste. Ik ben een mega dankbare huismus die geniet van alle kleine gelukskes (die eigenlijk bijzonder groot zijn) in het leven.  

Ik was als kind al snel gebeten door de dansmicrobe.

Dansen was mijn uitlaatklep, mijn passie, mijn houvast.

Als twintiger botste ik op een muur na enkele jaren blessureleed. Dansen zat er niet meer in (al dans ik nu nog regelmatig in mijn keuken).

 

Het menselijk lichaam (en hoe wij in elkaar zitten) heeft me steeds gefascineerd. Niets dat me zoveel voldoening geeft als mensen in beweging en verbinding brengen.

Yoga kwam toevallig op mijn pad en heeft me sind het eerste moment nooit meer losgelaten. De reden daarvoor is heel simpel: het voelt gewoon fantastisch goed. 

 

Toegegeven, ik sta heus niet elke dag een uur te zweten op mijn mat maar probeer wel elke dag iets te doen: al is het maar vijf minuten op één been staan tijdens het poetsen van mijn tanden. 

en ik neem je
graag mee op yogareis.

Ik ben Britt
  •  Mijn stijl: no-nonsense, uitdagend & tegelijk ontspannend, gevarieerd (want dat is nu eenmaal wat je geniale lichaam nodig heeft).

  • Mijn vibe: goedlachs, spontaan en een imperfectionist.

  • Mijn missie: je goed in je vel helpen voelen. Jou doen ervaren hoe leuk én waardevol bewegen kan zijn. 

bottom of page